Lasă un comentariu

John Leguizamo

Nimeni altul decat John Leguizamo este cel care i-a dat glas (si ce glas 🙂 ) sasaitului Sid.

„Sid este un lenes preistoric. Lenesii se misca într-adevăr încet şi pastreaza produsele alimentare în pungile din obraz. De aici vocea pe care ati auzit-o.  Trebuia sa sune ca si cand ar fi stocat alimente. Am facut 40 de voci pentru Chris Wedge, director al primului film, înainte de a ajunge la  versiunea folosita. El a fost greu de multumit, nu ştiu de ce. ” spune John Leguizamo.

Pentru a  afla mai multe despre personajul lui, John Leguizamo a urmarit filme despre lenesi. „Am descoperit că alimentele pe care le păstrează în pungile lor putrezesc şi fermentează iar jumătate din timp sunt intr-o stare de ebrietate. (Râde) Aşa că am mers în jurul apartamentului meu , cu mancarea in gura intrebandu-ma  „Cum am sa gasesc această voce?” „Apoi am găsit VOCEA. Am sunat directorul şi l-am intrebat „Ghici cu cine vorbesti Chris? Sid, asa este, Sid !” Şi  iata cum am venit cu vocea, este o poveste adevarata”. John Leguizamo

” El este impulsiv,  si copilaros, asemenea  copilului din noi toţi, este optimist, are mereu idei si este, de asemenea, destul de nevoias. Şi îmi place la el faptul ca este foarte cinstit cu emotiile sale.”

Intrebat despre ce este vorba in acest film, John Leguizamo raspunde: „Este vorba de respect, el (Sid) cauta respectul prietenilor sai. In ultimul film el vrea doar sa faca parte din grup, dar de data aceasta vrea mai mult de la prietenii lui.  Si fara a iesi din poveste, el obtine in sfarsit ceea ce cauta cand micii lenesi l-au rapit si l-au dus in aria lor tribala. Ajunge sa fie Regele Focului si sa fie venerat intr-o scena uimitoare .”

„Cred ca o parte a atractiei fata de aceste filme este faptul ca personajele sunt creaturi preistorice, ele nu mai sunt in jur si asta le face magice si pe noi ne face sa ne simtim  emotionati  deoarece stim ca aceste creaturi nu au supravituit in timp  si  le vedem luptand pentru supravietuire.

Le vedem pe masura ce epoca de gheata se apropie de sfarsit si, stim, ca de fapt pe termen lung, ele nu vor reusi. Si este ceva frumos in asta, o tristete frumoasa. Modul în care personajele sunt ţesute împreună în film se adauga la emotie, deoarece au nevoie unul de celălalt. Mesajul este că: nu conteaza ce specie eşti, poţi sa il iubesti în continuare pe celalalt şi acesta este un mesaj fantastic.”   John Leguizamo

Spune-ti parerea

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: