Un comentariu

Dublura

Eram in vacanta dintre clasa a X-a si a XI-a de liceu si o petreceam la tara cu sora si cu tata care adusese si calculatorul ca sa ne fie mai drag acolo. Toata dimineata ma rugasem de Sys sa mergem dupa seminte (vroiam mai mult sa ma plimb) dar nu vroia sub niciun chip si ca sa scape de mine a zis ca daca vrea tata tigari sau altceva cand vine din vecini poate mergem dar nu garanteaza. In fine, asta insemna nu, un nu categoric.

Ma jucam pe calculator (Jazz Jackrabbit), nu trece mult, intra Sys si o intreb in timp ce jucam “Ei? Cum a ramas? ” ea “Ce sa ramana?” eu “Pai mai mergem? Nu mai mergem? Ai vorbit cu tati? Vrea ceva?” ea ”Unde sa mergem?” eu “La seminte, ai uitat?” dupa o scurta pauza zice: “Pai m-am uitat si mai sunt 3 pungi” iar eu “Aaaaa… deci nu mai mergem?” cu o voce dezamagita care ar misca pe oricine. Jocul a fost pe pauza un timp, suficient cat sa o vad razmata cu mana de birou; intre timp pornisem iar jocul (inca putin si salvam printesa ). Dupa un ragaz zice: ”Bine hai sa mergem, dar sa mergem, acum, acum sa mergem, nu mai sta”. Insista foarte mult dar eu fiind prinsa cu jocul nici nu stiu cand a plecat din odaie.

Mai tarziu am auzit zgomot in partea cealalta a casei, de farfurii, m-am gandit ca mananca semintele fara mine si m-am dus la vatra :). O gasesc, surpriza mare, pe Sys a mea pe un scaun, curatand cartofi …si incep sa caut ca disperata prin pungi . Ea: “Ce cauti?” iar eu: “Aha..ce caut? Le-ai mancat fara mine”  “Ce sa mananc fata?” “Semintele!” “Care seminte, nu mai sunt, nu stii?” “Tu ai venit si mi-ai zis ca mai sunt 3 pungi! Unde sunt?” La care sora mea s-a pus pe un ras ..credea ca joc teatru.  Eu credeam ca ea joca, lucru mai plauzibil decat o stafie. DAR…in noaptea aia a fost asa de speriata cand si-a dat seama ca nu glumesc incat pe la 4 dimineata imi datea coate zicand “Nu dormi nu? Sa nu adormi ca altfel ma ridic si aprind lumina” – asta in ciuda bibliei pe care si-o pusase din timp sub perna. Frica nu mi-a fost fiindca faptul era deja consumat, daca as fi stiu cand vorbeam cu “ea” ca nu e Sys as fi fost foarte, dar am aflat prea tarziu.
Povestind intamplarea unui preot am aflat ca daca m-as fi dus cu “ea” (cu dublura) acela ar fi fost drumul spre moarte; poate eu m-as fi vazut mergand cu Sys pe strada, lumea m-ar fi vazut singura si poate m-ar fi lovit vreo masina (mai ales ca intotdeauna mergeam pe marginea strazii)…

Copyright© 2010, https://1kiwigirl.wordpress.com. All rights reserved.

One comment on “Dublura

  1. Si eu am trecut prin cateva fenomene…in special dupa ce m-am apucat de yoga si meditatii. Interesant

Spune-ti parerea

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: